Voorafgaand aan PANN PINK is er een pre-borrel. Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN pre-borrel echt iets voor jou!

Doe voor PANN PINK mee aan de enige echte PANN PINK Popquiz! Van Beyoncé tot Britney en van Afrojack tot Anita Meijer — in een aantal stormende quizrondes testen we je kennis van bijna 50 jaar PANN-popgeluid. Weet je helemaal niks van muziek? Geen nood — misschien kunnen je teamgenoten je helpen! Op de avond zelf vormen we teams. Het winnende team krijgt een portie eeuwige PANN-roem en een leuke PINK-surprise.

Aanmelden:
Kom je gezellig meespelen bij de PANN pre-borrel op zaterdag 21 april? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hartje@pann.nl o.v.v. ‘PANN Pre-borrel’. Vermeld in dit mailtje je voor- en achternaam en leeftijd.
De borrel begint om 21:00. Je kan je melden bij de trappen op de begane grond van TivoliVredenburg: daar staat iemand van PANN op je te wachten. Meer informatie over het aansluitende PANN-feest vind je hier.

Deelname aan de pre-borrel kost € 2,5. Daar zit een gratis drankje bij inbegrepen. Je kan dit bedrag pinnen bij binnenkomst. Let op: hier zit geen PANN-kaartje bij inbegrepen.

Hopelijk tot de 21e!