Maatschappelijk

PANN is meer dan alleen een feest en wil een bijdrage leveren aan de emancipatie en (zelf-) acceptatie van met name jonge LHBT's. Met de opbrengsten van onze feesten ondersteunen we diverse projecten. Ook organiseren we regelmatig eigen activiteiten.

Een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke kant van PANN is het PANN Fonds. Hieruit worden subsidies verstrekt aan initiatieven op het gebied van homo-emancipatie. Het fonds wordt gevuld met inkomsten die we vanuit de feesten ontvangen. Iedere bezoeker draagt dus indirect zijn steentje bij. Of een subsidie wordt toegekend wordt beslist door een aparte commissie, veelal bestaande uit oud-bestuursleden van PANN. Zij beoordelen of de aanvraag voldoet aan de gestelde criteria en hoeveel geld uit het PANN Fonds voor het initiatief beschikbaar wordt gesteld. Heb jij een idee dat bijdraagt aan de homo-emancipatie en zoek je nog subsidie? Download dan de subsidievoorwaarden en kijk of je plan in aanmerking komt voor een bijdrage uit het PANN Fonds.

Naast de subsidies uit het PANN Fonds organiseert PANN ook eigen projecten om een bijdrage te leveren aan de homo-emancipatie. Dit varieert van kleine, vaak ludieke acties, op onze eigen feesten tot grote publieksevenementen.

Zo hebben we diverse debatten en laagdrempelige workshops georganiseerd, hielden we twee goed bezochte roze recordpogingen (roze koekhappen en roze ballonnen blazen) op de Neude in Utrecht en waren we de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke Roze Zaterdag in Utrecht in 2013. Ook probeert PANN jaarlijks mee te varen met de botenoptocht tijdens de Amsterdam Gay Pride.

Een overzicht van op dit moment geplande maatschappelijke activiteiten vind je hieronder.

Komende maatschappelijke activiteiten:

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Updates: