Zaterdag 24 juni 2017 | Straight-Friendly Gay Party

3 locaties

Utrecht Centrum

}

9 uur feest

Afterparty tot 7.00 uur

1 ticket

EUR 16,00 (excl. fee)

Embrace Your Darkness in

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

N

Kies je startlocatie

Hier moet je voor middernacht binnen zijn

Ontdek alle duisternis

Na 1.00 uur mag je wisselen tussen de locaties

Club Nano

BASIS

Ben jij sterker dan je diepste angst? Ervaar de ‘Power of Darkness’ in de apocalyptische setting van Club Nano.

}

Van 22:00 tot 04:00

Oudegracht a/d Werf 97

Club House

Buurman & Buurman

Club Nero

Winkel van Sinkel

Ontdek de ‘Pleasure of Darkness’ in Club Nero, tijdens PANNDORA de nachtclub van de onderwereld waar alles kan.

}

Van 22:00 tot 05:00

Oudegracht 158

Pop & Dance

Sharon Doorson

Club Neuro

Poema

Schimmige figuren die lekker zichzelf zijn. De ‘Craziness of Darkness’ zie je in Club Neuro. Best wel lekker op zijn tijd.

}

Van 22:00 tot 07:00

Drieharingstraat 22

Urban To Classics

Kleine Kim | Domien Verschuuren

All Hell Breaks Loose op de afterparty

Vanaf 4.00 uur verdrijven we de duisternis in Poema met de All Hell Breaks Loose afterparty! Totale chaos met de lekkerste hits en classics.

Begin PANNDORA met een shotje bij de Bodytalk

Samen met Café de Bodytalk hebben we een feestelijke aanbieding: koop bij je ticket een speciaal PANNDORA-shotje en begin de avond goed!

Laatste Updates & Praktische Informatie

Hoe het werkt

Voor PANNDORA koop je een ticket waarmee je toegang krijgt tot de drie feesten op de drie verschillende locaties. Een ticket kost in de voorverkoop EUR 16,00 (exclusief servicekosten). Je koopt je ticket specifiek voor een van de drie locaties: dit is je startlocatie. Je ticket moet hier voor middernacht gescand zijn. Je krijg een polsbandje waarmee je na 01.00 uur onbeperkt kan wisselen tussen de locaties, zolang de drukte binnen dat toelaat. In- en uitlopen is voor 01.00 uur niet toegestaan. De drie locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar. Bij binnenkomst krijg je een plattegrond.

 

Tijden en afterparty's

Alle locaties openen om 22.00 uur. BASIS sluit om 4.00 uur, de Winkel van Sinkel om 05.00 uur. De officiële PANNDORA-afterparty vindt vanaf 4.00 uur plaats in Poema en eindigt om 07.00 uur.

Online drukte-meldingen

Via de mobiele website http://drukte.pann.nl houden we je gedurende de avond op de hoogte van de actuele drukte in de locaties en andere bijzonderheden. Sla deze dus alvast op in je telefoon!

De locaties

PANNDORA vindt plaats op drie locaties in de binnenstad van Utrecht. Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar. De grootste locatie van het feest is de Winkel van Sinkel. Poema en BASIS maken PANNDORA compleet.

Acts

Op PANNDORA 2017 zijn er natuurlijk ook geweldige acts te zien. Zo kun je genieten van optredens van onder anderen Sharon Doorson, Buurman & Buurman, Kleine Kim en Domien Verschuuren. Daarnaast is er nog een aantal verrassingsacts. Zorg ervoor dat je op tijd op je startlocatie bent om het optreden niet te missen.

Garderobe en toilet

Deze zijn gratis. In BASIS en Poema wordt er gewerkt met kluisjes, waarvoor wel borg wordt gevraagd. Die krijg je terug bij het inleveren van de sleutel.

PANNDORA 2017 is supported by

Bodytalk-Transparant Dr_Beat_Logo_ZW midzomergracht