Onze eerste party buiten Utrecht in 2017 is meteen een pareltje. PANN staat namelijk voor het eerst in haar geschiedenis in Leiden! Op zaterdag 4 februari brengen we het lekkerste straight-friendly gay feest naar een van de mooiste venues van Zuid-Holland. Maak je op voor een lange nacht op de dansvloer, we can’t wait!

Het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN Leiden
Datum:Zaterdag 4 februari 2017, 22:00 - 04:00 uur
Locatie:Gebr de Nobel (Marktsteeg 4-8, Leiden)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee),
vanaf 4 januari online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: