fbpx

Voor het eerst komt PANN naar Apeldoorn! Op zaterdag 7 oktober staat het lekkerste gay feest in Podium Gigant. We kunnen nu al niet wachten om deze prachtige plek volledig op z’n kop te zetten met de heetste hits: get ready for a long night on the dancefloor!

Het leukste straight-friendly gay feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18!
Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

[table “86” not found /]

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10:00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23:00 uur, 23:30 uur of 00:00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: