🍭🎄SEXY SANTA’S AND NAUGHTY SNOWGIRLS🎄🍭
 
Het meest winterse, maar tegelijkertijd het meest hotte feest van Nederland komt er weer aan: WinterPANN Candy Gala in de prachtige Winkel van Sinkel! Ga los op de foutste kersthitjes, sla die sexy man in pak aan de haak en versier die stoere x-mas chick!

PANN is het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Legitimatie is verplicht. Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit feest en bekijk het evenement op Facebook!

 

WinterPANN Candy Gala
Datum:Zaterdag 15 december 2018, 22.30 uur - 05.00 uur
Locatie:Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee),
vanaf 15 november 2018 online
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:Legitimatie verplicht!

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online. De kaartverkoop start 10 oktober, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00 uur, 23.30 uur of 00.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.