Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN Pre-Borrel echt iets voor jou!

De PANN Pre-Borrel is een gezellige borrel, waarbij je zowel ervaringen met elkaar kan delen, als nieuwe contacten kan opdoen. Vervolgens zullen een aantal vrijwilligers van PANN met jullie samen naar een PANN-feest gaan. Deze borrel zal je niet alleen een leuke avond bieden, maar wie weet levert het je ook nieuwe vrienden op om in de toekomst gezellige dingen mee te doen!

Eerdere edities

Eerdere edities van de PANN Pre-Borrel waren een succes en zijn door de deelnemers als erg prettig ervaren. Lees hieronder hoe een eerdere bezoeker de avond heeft beleefd:

“Best spannend vond ik het. Ik was nog niet uit de kast en in mijn directe vriendenkring zaten geen mensen die op hetzelfde geslacht vallen. Ik wilde graag mensen leren kennen die dezelfde ervaringen hadden, maar dat was me nog niet eerder gelukt. Een jaar eerder was ik al eens op een PANN-feest geweest; alleen. Ik voelde me niet op mijn gemak en stond na een half uur weer buiten. Gelukkig zag ik later dat er ook nog pre-borrels werden georganiseerd en dit leek mij de perfecte manier om op een ongedwongen manier nieuwe mensen te leren kennen. Het was een groot succes! En als vanzelf deel je ervaringen; ik vond het leuk en herkenbaar. We hebben gezamenlijk vooral een erg leuke avond gehad op het aansluitende PANN-feest. Het mooie is dat ik er enkele goede vriendschappen aan over heb gehouden, iets wat ook erg behulpzaam is geweest voor mijn verdere coming out proces. Inmiddels ben ik helemaal uit de kast en de pre-borrel is daar zeker een behulpzame stap bij geweest!”

Kortom: twijfel niet langer en meld je aan! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@pann.nl onder vermelding van ‘PANN Pre-Borrel’. De borrel begint om 21.00 uur en is in de stad waar op die avond het PANN-feest plaatsvindt. Verdere informatie, zoals de exacte locatie, ontvang je na je aanmelding.

Kaartverkoop

Om naar het feest te gaan heb je natuurlijk wel gewoon een kaartje nodig. Deze zijn vanaf een maand voor het feest te koop via de online kaartverkoop en bij de winkels van Primera. Doe je dit om welke reden dan ook liever niet, dan kun je op avond zelf bij een PANN-vrijwilliger je kaartje betalen.