fbpx

Summer is here! Ook in 2018 slaan we de beroemde PANN Beachparty natuurlijk niet over ♥ In het prachtige Fonk Beach drink je op zaterdag 21 juli heerlijke cocktails op het terras, loop je zo het strand op om een duik in zee te wagen en uiteraard knallen we op de dansvloer met de lekkerste pop & dance.

Het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Legitimatie is verplicht.

Check hieronder de feiten voor dit feest en bekijk het evenement op Facebook!

[table “107” not found /]

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start 21 juni, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in twee rondes verkocht (uiterlijk binnen om 19.30 uur of 21.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: