fbpx

Ook in 2016 trekken we weer massaal naar Scheveningen voor de enige echte PANN Beachparty! Op zaterdag 23 juli genieten we samen met een drankje in de hand, zonnetje in het gezicht en natuurlijk heerlijke muziek van dit fantastische strandfeest!

Het thema is dit jaar ‘Bombay Lounge’, dus naast een lekkere party kun je genieten van een heerlijke lounge in Indische sferen en alles wat daarbij komt kijken! PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers. Check hieronder de facts van dit feest.

[table “59” not found /]

Bekijk ook het evenement op Facebook!

Busretour Utrecht – Scheveningen
Vanuit Utrecht vertrekt er om 16.00u vanaf het Jaarbeursplein een bus naar de Beachparty; om 01.00u rijdt deze vanaf Fonk Beach weer terug. Ideaal dus! Voor €12,50 ga je gezellig met deze PANN-bus mee en maken we er onderweg al direct een heerlijk feestje van!

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

PANN is een feest waar ook 16+’ers welkom zijn. In samenwerking met de locatie letten wij er goed op dat er aan bezoekers onder de 18 geen alcohol geschonken en uitgedeeld wordt. Wij verwachten dat jij als bezoeker hierin ook je verantwoordelijkheid neemt, om er zo zeker van te zijn dat PANN-feesten in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.