Voorafgaand aan PANN 25+ is er een pre-borrel. Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Wil jij in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN pre-borrel echt iets voor jou!

Kom gezellig een drankje doen bij de PANN 25+ pre-borrel op vrijdag 30 augustus. Je bent welkom vanaf 21:00. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal zich bevinden op loopafstand van de feestlocatie van de avond: De Helling.

De PANN pre-borrel is een gezellige borrel waarbij je nieuwe mensen kunt leren kennen en ervaringen met elkaar kan delen. Daarnaast biedt het de kans om al lekker wat vroeger op de avond te borrelen, zodat je daarna helemaal klaar bent voor een avondje uit!

Zin om langs te komen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hartje@pann.nl o.v.v. ‘PANN pre-borrel’. Deelname aan de pre-borrel kost € 5,- en het eerste drankje krijg je van ons. Je kunt dit bedrag pinnen bij binnenkomst. Let op: hier zit geen PANN-kaartje bij inbegrepen! Vermeld in het mailtje je voor- en achternaam en je leeftijd.

Hopelijk tot de 30e!

PANN 25+ Pre-borrel
Datum:Vrijdag 30 augustus 2019, 21.00 uur
Aanmelden:Stuur een mail naar hartje@pann.nl met je voor- en achternaam en je leeftijd.
Tickets:Deelname kost 5,- EUR. Je kunt dit bedrag pinnen bij binnenkomst.
Let op: PANN 25+ ticket niet inbegrepen!
Locatie:Utrecht (locatie t.b.a.)
Leeftijd:Minimaal 25 jaar