PANN GLITCH! KOMT NAAR TILBURG! โšกโšก

Het is eindelijk weer tijd voor een PANN-feest in Tilburg! Op zaterdag 5 oktober komen we naar Hall of Fame in Tilburg en zorgen daar voor een fantastische nacht ๐ŸŒ ๐ŸŒ  Glitch! is het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland met uiteraard onze silent disco ๐ŸŽง en de grote zaal! ๐ŸŒˆ Hier draaien onze PANN DJโ€™s de heetste beats en kan jij je helemaal uitleven ๐Ÿ™Œ Ook komt Glitch! met het nieuwste decor om te zorgen voor een echte topnacht ๐Ÿ’ƒ Hier wil je bij zijn!

Op zaterdag 5 oktober zal Hall of Fame in Tilburg omgetoverd worden tot een toffe PANN Glitch! locatie. Wil jij hierbij zijn? Zorg dat je snel je tickets scoort! Meer Glitch!? Houd onze Facebook in de gaten!

PANN Glitch! Tilburg
Datum:Zaterdag 5 oktober 2019, 22.00 uur - 04.00 uur
Locatie:Hall of Fame Tilburg (Burgemeester Brokxlaan 6, Tilburg)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee),
vanaf 5 september 2019 online
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Toiletten zijn gratis. Garderobe kostEUR 2,00
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol.
Bijzonderheden:Legitimatie verplicht!

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online. De kaartverkoop start een maand van tevoren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23:00 uur, 23:30 uur of 24:00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.