Are you ready to face your fears? Op zaterdag 19 oktober is het tijd voor PANN Halloween 👻🎃💀⚰️

Wil jij dit feestje niet missen en ben jij er ook bij? Zet jezelf dan op ✓ Gaat in het Facebook evenement!


Pre-PANN

Voorafgaand aan PANN Halloween organiseren we “pre-PANN”! Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is pre-PANN echt iets voor jou!

Kom dus vooral gezellig een drankje doen bij pre-PANN Halloween op zaterdag 19 oktober 🎉 We verwelkomen je graag vanaf 21:00 uur. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal op loopafstand zijn van de feestlocatie van de avond: TivoliVredenburg.

Zin om langs te komen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hartje@pann.nl o.v.v. ‘pre-PANN Halloween’. Vermeld in dit mailtje ook je voor- en achternaam en leeftijd.

Deelname aan pre-PANN kost €5,- en het eerste drankje krijg je van ons. Je kan dit bedrag pinnen bij binnenkomst. Je kunt ook online een ticket kopen. Let op: een ticket voor het feest is hier niet bij inbegrepen!

Hopelijk tot de 19e! 🎃👻

 

Check hieronder de feiten voor dit feest.

PANN Halloween
Datum:Zaterdag 19 oktober 2019, 23.00 - 04.00 uur
Locatie:TivoliVredenburg Utrecht (Vredenburgkade 11, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 19 september online
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online. De kaartverkoop start 19 september, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.30 uur, 00.00 uur of 00.30 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.