fbpx

Voorafgaand aan PANN 25+ organiseren we weer een pre-PANN (voorheen pre-borrel). Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Wil jij in contact komen met anderen tijdens een leuke borrel? Dan is de pre-PANN echt iets voor jou!

Kom gezellig een drankje doen bij de PANN 25+ pre-borrel op vrijdag 22 novembers. Je bent welkom vanaf 21:00. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal zich bevinden op loopafstand van de feestlocatie van de avond: De Helling.

Pre-PANN is een gezellige borrel waarbij je nieuwe mensen kunt leren kennen en ervaringen met elkaar kan delen. Daarnaast biedt het de kans om al wat vroeger op de avond te borrelen, zodat je daarna helemaal klaar bent voor een avondje uit!

Zin om langs te komen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hartje@pann.nl o.v.v. ‘Pre-PANN’. Vermeld in het mailtje je voor- en achternaam en je leeftijd. Deelname aan de borrel kost € 5,- en het eerste drankje krijg je van ons. Je kunt dit bedrag pinnen bij binnenkomst. Let op: hier zit geen PANN-kaartje bij inbegrepen!

Hopelijk zien we je 22 november!

Hartje PANN

 

Pre-PANN 25+
Datum:Vrijdag 22 november 2019, 21.00 uur
Aanmelden:Stuur een mail naar hartje@pann.nl met je voor- en achternaam en je leeftijd.
Tickets:Deelname kost 5,- EUR. Je kunt dit bedrag pinnen bij binnenkomst.
Let op: PANN 25+ ticket niet inbegrepen!
Locatie:Utrecht (locatie t.b.a.)
Leeftijd:Minimaal 25 jaar