fbpx

Gelukkig, Valentijn zit er weer op! Geen kaart op de mat gehad dit jaar? Lekker belangrijk! Die gekregen rozen verwelken toch alleen maar en die snoephartjes zijn ook alleen maar calorieën. Kom dus het vrijgezellenbestaan vieren bij PANN Dark Valentine 🖤❤ Ok. En misschien een klein beetje de liefde vieren… Kusjes

 

Datum:Zaterdag 15 februari 2020
Tijd:22:30-04:00
Locatie:TivoliVredenburg, Utrecht
Voorverkoop: €8,00 (excl. fee)
Vanaf 15 januari 2019 om 10.00 uur via pann.nl/tickets
Deurverkoop: €11,50 (incl. fee) Zolang niet uitverkocht
Leeftijd:Minimaal 16 jaar (ID-bewijs verplicht!)
Garderobe:Gratis
Toiletten:Gratis

 

Pre-PANN
Voorafgaand aan PANN Dark Valentine organiseren we “pre-PANN”! Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is pre-PANN echt iets voor jou!

Kom je gezellig een drankje doen bij pre-PANN Dark Valentine op zaterdag 15 februari 2020?  We verwelkomen je graag voor een drankje vanaf 21:00. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal zijn op loopafstand van de feestlocatie van de avond: TivoliVredenburg.

Zin om langs te komen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hartje@pann.nl o.v.v. ‘pre-PANN’. Deelname aan de pre borrel kost € 5 ,- en het eerste drankje krijg je van ons. Je kan dit bedrag pinnen bij binnenkomst. Let op: hier zit geen PANN-kaartje bij inbegrepen. Vermeld in dit mailtje je voor- en achternaam en leeftijd.

 

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online. De kaartverkoop start 15 januari om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.