fbpx

YESSS! 🤩 Het is binnenkort tijd voor het eerste PANN 25+ feest van 2020! In dit jaar zullen we niet vier, maar vijf feesten organiseren! Wil je dansen en zingen op de heerlijkste beats tot in de vroege uurtjes? 🌈🎉 Genieten van de mooiste mensen? Een avond vol gezelligheid beleven? PANN 25+ is jouw feestje! 💕

Leeftijd
It’s in the name: PANN 25+ is vanaf 25 jaar. Zorg dat je jouw identiteitsbewijs bij je hebt, want deze wordt bij de ingang gecontroleerd.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

 

Datum:Vrijdag 31 januari 2020
Tijd:22:30-04:00
Locatie:De Helling, Utrecht
Voorverkoop: €9,- (excl. fee)
Vanaf 31 december 2019 om 19.00 uur via pann.nl/tickets
Deurverkoop: €11,50 (incl. fee) zolang niet uitverkocht
Leeftijd:Minimaal 25 jaar (ID-bewijs verplicht!)
Garderobe: €1,50 per item
Toiletten:Gratis

 

Pre-borrel
Voorafgaand aan PANN 25+ is er een pre-borrel. Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Wil jij in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN 25+ pre-borrel echt iets voor jou!
We verwelkomen je graag voor een drankje vanaf 21:00. De locatie wordt nog bekend gemaakt, maar zal zijn op loopafstand van de feestlocatie van de avond: De Helling. De PANN 25+ preborrel is een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast biedt het de kans om al lekker wat vroeger op de avond te borrelen, zodat je daarna helemaal klaar bent voor een avondje uit

Zin om langs te komen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hartje@pann.nl o.v.v. ‘PANN Pre-borrel’. Deelname aan de pre-borrel kost € 5 ,- en het eerste drankje krijg je van ons. Je kan dit bedrag pinnen bij binnenkomst. Let op: hier zit geen PANN kaartje bij inbegrepen. Vermeld in het mailtje je voor- en achternaam en leeftijd.

 

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online. De kaartverkoop start 31 december om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.