Het einde van de zomer nadert en na een warme en zonnige zomervakantie voel je je als herboren. Tijd dus om terug te gaan naar onze roots! Met de 90’s en 00’s party kun je nog één keer helemaal los op de lekkerste foute hits van Britney Spears, The Spice Girls en The Backstreet Boys.

Het leukste straight-friendly gay feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18!
Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de details voor dit PANN-feest en bekijk ook het evenement op Facebook!

PANN 90's & 00's
Datum:Zaterdag 21 september 2019, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:TivoliVredenburg Utrecht (Vredenburgkade 11, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 21 augustus online
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.