Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Kaartjes + Meet&Greet cast en crew MAMMA MIA!
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 52 minuten 48 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 80.00 euro of meer bieden)

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze gegarandeerde feel-good musical in het Beatrix Theater Utrecht. Kom langs en zing mee met 20 ABBA-hits, die briljant worden verweven in een heerlijk verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Deze prijs bestaat uit 2 x vrijkaarten voor de voorstelling MAMMA MIA! en een meet & greet met de cast en crew!

Mogelijk gemaakt door: Stage Entertainment

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*