Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

2 Tickets Sara Kroos
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 53 minuten 7 seconden
€45.00
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 50.00 euro of meer bieden)

Sara Kroos is snoeihard, snoeilief maar bovenal schaamteloos grappig. Wij zijn erg blij dat zij 2 vrijkaarten beschikbaar stelt voor deze veiling. Niemand anders laat u zo alle hoeken van de zaal zien als zij. In de show ‘Zonder verdoving’ vertelt Sara op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel.

Mogelijk gemaakt door: Sara Kroos

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*