Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Savannah Bay Deluxe Boekenpakket
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 4 minuten 10 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 40.00 euro of meer bieden)

‘I’m telling you stories. Trust me.’ – Jeanette Winterson
Savannah Bay is al jaren méér dan alleen een boekhandel in Utrecht. Zo functioneren ze als ontmoetingsplek en verzorgen ze allerlei activiteiten – maar de liefde voor de boeken staat voorop! Speciaal voor de PANN Fundraiser heeft Savannah Bay’s Marischka Verbeek een prachtige selectie aan drie verrassende toptitels samengesteld. Kans maken op dit pakket? Bied snel!

Mogelijk gemaakt door: Savannah Bay

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*