Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Compleet verzorgde lunch voor twee in restaurant WAKU WAKU
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 12 minuten 39 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 30.00 euro of meer bieden)

WAKU WAKU laat zien hoe lekker vegan junkfood kan zijn!. Ze serveren de lekkerste vegan burgers, pizza’s en kapsalons en verleggen de grenzen van de plantaardige keuken. Met de 10.000 eetbare planten die er wereldwijd zijn kun je oneindig combineren en dus náást vegan junkfood oneindig veel gerechten creëren. En dat doet WAKU WAKU Utrecht met liefde en passie! Bied en maak kans op deze heerlijke compleet verzorgde lunch voor twee personen!

Mogelijk gemaakt door: WAKU WAKU Utrecht

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*