Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Overnachting twee personen in XL kamer The Dutch Maastricht
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 28 minuten 56 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 100.00 euro of meer bieden)

“If James Bond would design a hotel room, we think he’d come up with something like this. OK, so maybe James Bond with a bit of Elton John.” Back tot the 80’s. Compleet met Jane Fonda’s aerobics, Miami Vice, witte badstoffen sokken, flamingo’s en veel pasteltinten. Dat en meer zijn sfeerbepalende ingrediënten van het eigentijdse Hotel The Dutch. In elke kamer schuilt – naast het fraaie design – een ‘juicy’ detail dat naar het thema verwijst. Met een eigen ‘hang out’ bar beschikt The Dutch bovendien over een fijne plek waar locals en gasten elkaar ontmoeten om te werken, te relaxen en van een goede Gin Tonic te genieten!
De prijs is een overnachting in de XL kamer van The Dutch in Maastricht voor twee personen gedurende een nacht, in te wisselen op zondagen tot donderdagen.

Mogelijk gemaakt door: The Dutch

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*