Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Love is Love limited edition flessenset van SodaStream!
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 52 minuten 29 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 50.00 euro of meer bieden)

Hoe mooi is deze Love is Love limited edition flessenset van SodaStream! Het is een duurzame set van herbruikbare flessen, speciaal om de liefde te vieren. Het bekende bruiswatermerk wil dat we de liefde voor elkaar delen – én voor het milieu. SodaStream zegt het zelf: “We willen de boodschap wereldwijd verspreiden; liefde is liefde, ongeacht nationaliteit, religie of seksuele geaardheid. Dat is de eerste stap om de wereld mooier te maken”
Tegelijkertijd wil SodaStream de liefde voor een duurzamere wereld delen en stimuleren. Alleen al in 2018 werden er 1 miljard plastic frisdrankflessen bespaard door het gebruik van SodaStream. Help de wereld & de liefde en biedt op deze limited edition flessen!

Mogelijk gemaakt door: SodaStream

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*