Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Snoepautomaat
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 11 minuten 22 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 60.00 euro of meer bieden)

Wiens kinderdroom is het nou niet om een eigen snoepautomaat thuis te hebben staan!
Naast een volledige functionerende snoepautomaat, is het ook nog eens een fantastische toevoeging in de aankleding van elke kamer!
Wil jij je net Willy Wonka voelen en dit topstuk hebben, bied dan snel!

Afmetingen: Totale hoogte 125 cm, diameter bol 27 cm, voetstuk 27x35 cm

Mogelijk gemaakt door: Idea Vending

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*