Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Visagie Workshop van Feel Good Visagie
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 19 minuten 32 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 30.00 euro of meer bieden)

In deze workshop visagie leer je de trucs uit het vak van een professioneel visagiste. De make-up workshop van Feel Good is een diepgaande stap voor stap make-up. In een relaxte sfeer ga je alles behandelen. De workshop wordt gedaan in een groep van 6 mensen.
Bied nu en ga met z’n tweeën je een gezellige ochtend wanen in de kleuren en kunst van de visagie.
LET OP: de workshop is op zaterdag 25 mei, van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Dit item wordt 3x weggegeven, dus de drie hoogste bieders zullen elk 2 plekken voor de workshop ontvangen.

Mogelijk gemaakt door: Feel Good Visagie

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*