Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust
Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh
Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Barbara Barend's HELDEN Pakket
Eindigt over: 20 dagen 19 uren 35 minuten 11 seconden
No Bid
Minimumverkoopprijs is gehaald.

( 60.00 euro of meer bieden)

Barbara Barend is ónze superheld. Ze is sportgek en zet zich vol enthousiasme in. Dat doet ze niet alleen op de tennisbaan of op het voetbalveld, maar ook in het dagelijks leven. Barbara gaat altijd maar door en geeft nooit op. HELDEN is de naam van dé sportglossy van Frits en Barbara Barend over bloed, zweet en trainen. In HELDEN delen winnaars hun geheimen en laten topsporters zich van hun onbekende kant zien.
Speciaal voor de PANN Fundraiser stelde Barbara een HELDEN-pakket samen. Dit pakket bestaat uit:
– 2 kaartjes voor het Helden 10 jaar feestje!
– Helden Magazine gesigneerd door Barbara Barend
– Een jaarabonnement op Helden Magazine

Mogelijk gemaakt door: Helden Media

Roze organisatie? Korting!

Maak je onderdeel uit van een roze organisatie en wil je graag naar de PANN Fundraiser komen? Tot en met 14 maart kun je via onderstaand formulier een kortingscode aanvragen. Met de kortingscode betaal je slechts €10* per ticket. Je krijgt dus maar liefst €5 korting!

*Maximaal 2 tickets per organisatie

Voor- en achternaam*

Organisatie*

E-mailadres*

Bericht*