Zondag 14 april
TivoliVredenburg, Utrecht

15:00-01:00

PANN bestaat 50 jaar en pakt dit jaar uit met verschillende extra evenementen. Zondag 14 april houden we in TivoliVredenburg een fundraiser met als doel: PANN voor (G)oud. Draag jij je steentje bij?

Host: Ellie Lust Optredens: Anita Meyer en Valentijn De Hingh Partytime: PANN Resident DJ’s

Roze Ouderen

Onder de noemer PANN voor (G)oud beoogt PANN een project te realiseren waarmee jongeren en ouderen samenkomen voor een gezamenlijk dagje uit. De achterliggende gedachte hierbij is het samenbrengen van roze ouderen en daarmee de eenzaamheid die heerst onder deze doelgroep te verkleinen en op een positieve manier aan te pakken. Voorafgaand aan en tijdens de fundraiser is er een groot aantal toffe veilingitems waar je op kan bieden. De opbrengst hiervan gaat naar bovenstaand goed doel!

veilingitems

Gesigneerde portofoon Ellie Lust
Eindigt over: 1 dag 1 uur 49 minuten 29 seconden geleden
No Bid

Veiling verstreken zonder enige biedingen.
Op zondag 14 april vierde PANN haar 50e verjaardag met de fundraiser “PANN voor (G)oud”. Dankzij de gulle aanwezigen, de hysterische bingo en het enthousiaste (over-)bieden op de veilingitems, heeft PANN voor (G)oud een voorlopige eindstand van €2661,50. Hier willen we natuurlijk nog een schepje bovenop doen, dus bied nu op deze unieke gesigneerde portofoon! Dit volledig functionerende portofoon-pakket is inclusief een handgeschreven briefing van Ellie Lust met alle tips & tricks omtrent etherdiscipline en natuurlijk een dubbelzijdig gesigneerde portofoon. Hiermee ben je perfect voorbereid voor al je noodsituaties … en wie weet wie er s’avonds aan de andere kant luistert.

Programma

Inloop en netwerkborrel

Ellie Lust

FlaBingo

Anita Meyer

Eindstand veiling

DJ Valentijn de Hingh

Party time!