PANN is meer dan alleen een Utrechts feest. PANN wil een bijdrage leveren aan de emancipatie en (zelf-) acceptatie van met name jonge LHBTI's. Met de opbrengsten van onze feesten ondersteunen we diverse projecten in heel Nederland. Ook organiseren we regelmatig activiteiten op eigen initiatief. Dit alles doen we onder de noemer: ♥PANN

♥PANN Fonds:

Een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke kant van PANN is het ♥PANN Fonds. Hieruit worden subsidies verstrekt aan initiatieven op het gebied van homo-emancipatie binnen Nederland. Het fonds wordt gevuld met inkomsten die we vanuit de verschillende feesten ontvangen. Iedere bezoeker draagt zo bij aankoop van een kaartje dus zijn steentje bij. Of een subsidie wordt toegekend wordt beslist door een het ♥PANN team. Zij beoordelen of de aanvraag voldoet aan de gestelde criteria en welk bedrag uit het ♥PANN Fonds voor het initiatief beschikbaar wordt gesteld. Heb jij een idee dat bijdraagt aan de homo-emancipatie en zoek je nog subsidie? Download dan de subsidievoorwaarden en kijk of je plan in aanmerking komt voor een bijdrage uit het ♥PANN Fonds. Aanvragen kunnen worden gestuurd naar hartje@pann.nl.

♥PANN organiseert:

Gedurende het jaar initieert het ♥PANN team verschillende eigen activiteiten. Hieronder vind je de meest recente:

♥PANN op Coming Out Day 2018

Op Coming Out Day staat jezelf zijn voorop, net als dat dat bij PANN elke dag staat! Daarom is ons ♥PANN-team op 11 oktober afgereisd naar de GSA (Gender & Sexuality Alliance) van de middelbare school UniC Utrecht. Daar hebben zij aan een aantal leerlingen de vraag gesteld “Wanneer ben jij echt jezelf?” Zie hieronder de eindresultaten!

♥PANN subsidieert:

In 2018 gaf het ♥PANN Fonds een bijdrage aan:

  • Meeting Weekend Jong & Out Utrecht 2018
  • Roze Kwaku 2018
  • Regenboogviering gemeente Oldambt
  • Project ‘De Roze Wolk’ Foto-expositie
  • OWee 2018
  • The Sigma Project
  • Project training LHBTIQA voor team Sexmatters
  • Canal Pride Boot – Landelijk Netwerk Biseksualiteit
Updates:

PANNDORA eerste outdoor gayfestival Utrecht

Utrecht – Voor het 50-jarig bestaan van PANN trekken de vrijwilligers heel veel bijzonders ‘uit de kast’. Een van die evenementen is PANNDORA, het allereerste outdoor gayfestival in Utrecht.

ICT Beheer

Laten we het wel een beetje internetjes houden!