Team ♥PANN

PANN is meer dan alleen een Utrechts feest. PANN wil een bijdrage leveren aan de emancipatie en (zelf-) acceptatie van met name jonge LHBTI's. Met de opbrengsten van onze feesten ondersteunen we diverse projecten in heel Nederland. Ook organiseren we regelmatig activiteiten op eigen initiatief. Dit alles doen we onder de noemer: ♥PANN

♥PANN Fonds:

Een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke kant van PANN is het ♥PANN Fonds. Hieruit worden subsidies verstrekt aan initiatieven op het gebied van homo-emancipatie binnen Nederland. Het fonds wordt gevuld met inkomsten die we vanuit de verschillende feesten ontvangen. Iedere bezoeker draagt zo bij aankoop van een kaartje dus zijn steentje bij. Of een subsidie wordt toegekend wordt beslist door een het ♥PANN team. Zij beoordelen of de aanvraag voldoet aan de gestelde criteria en welk bedrag uit het ♥PANN Fonds voor het initiatief beschikbaar wordt gesteld. Heb jij een idee dat bijdraagt aan de homo-emancipatie en zoek je nog subsidie? Download dan de subsidievoorwaarden en kijk of je plan in aanmerking komt voor een bijdrage uit het ♥PANN Fonds. Aanvragen kunnen worden gestuurd naar hartje@pann.nl.

♥PANN organiseert:

Gedurende het jaar initieert het ♥PANN team verschillende eigen activiteiten. Hieronder vind je een samenvatting van de belangrijkste activiteiten van de afgelopen tijd:

♥PANN Kissingbooth: Een Kus Voor De Vrijheid

Doneer jij je wang of je lippen voor de vrijheid? Tijdens Bevrijdingsdag presenteert PANN de ♥PANN Kissingbooth: Een Kus Voor De Vrijheid.

Voel je vrij om lief te hebben wie jij wilt — dat is waar PANN zich al jaren voor inzet. Op het Plein van de Vrijheid vragen wij aan alle bezoekers om daad bij het woord te voegen: neem plaats op één van de twee krukken achter ’t gordijn. Het gordijn schuift open en je plant een kus op de wang van degene die daarachter zit. Wie dat is? Wat maakt het uit! Liefde is er voor iedereen!

Met jouw foto laat je zien dat je staat voor de vrijheid om lief te hebben wie je wilt. De foto’s plaatsen we op de Facebook van PANN.

Updates

Pre-borrel PANN 25+ – 25 Mei:

Voorafgaand aan PANN 25+ is er een pre-borrel. Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN pre-borrel echt iets voor jou!

Kom je gezellig een drankje doen bij de PANN 25+ pre-borrel op vrijdag 25 mei? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar hartje@pann.nl o.v.v. ‘PANN Pre-borrel’.

Vermeld in dit mailtje je voor- en achternaam en leeftijd.

We verwelkomen je graag vanaf 21:00 bij Orloff aan de Kade, Oosterkade 18. Dat is op loopafstand van de feestlocatie van de avond: De Helling. Deelname aan de pre-borrel kost € 2,50 ,-. Daar zit een gratis drankje bij inbegrepen. Je kan dit bedrag pinnen bij binnenkomst. Let op: hier zit geen PANN-kaartje bij inbegrepen.

Hopelijk tot de 25e!

♥PANN Kissingbooth: Een Kus Voor De Vrijheid – 5 Mei

Doneer jij je wang of je lippen voor de vrijheid? Tijdens Bevrijdingsdag presenteert PANN de ♥PANN Kissingbooth: Een Kus Voor De Vrijheid.

Preborrel PANN PINK – 21 April

Voorafgaand aan PANN PINK is er een pre-borrel. Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is deze PANN pre-borrel echt iets voor jou!

SuitSupply Kiss-foto – 10 Maart

Vandaag besloten we daarom om Amsterdam maar eens wat liefdevoller te maken .. spot jij onze foto’s?

Preborrel PANN Chemistry – 17 Februari

De pre-borrel heeft als thema: speeddaten! Stond jouw Valentijnsdag dit jaar in ‘t teken van ongemakkelijke liefdesverklaringen, verschrikkelijke dates of een saaie dag alleen op de bank? PANN speelt voor Cupido en geeft jou de perfecte match: of je nou op zoek bent naar ‘the one’ of naar een nieuwe vriendschap!

♥PANN subsidieert:

In het tweede kwartaal steunt ♥PANN de volgende initiatieven met een financiële bijdrage:
Jong & Out Kamp 2018, Roze Kwaku, Regenboogviering Oldambt, Project ‘De Roze Wolk’, OWee 2018 DWH/Outsite

Updates: