fbpx

Subsidies 2021

Geachte lezer,
 
In verband met de corona crisis zal het Hartje PANN-fonds dit jaar helaas geen subsidies meer kunnen uitkeren. Het is voor dit jaar, 2021, dus niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen bij het fonds. Wij vinden het enorm jammer dat we niet kunnen bijdragen aan diverse LHBTQI-projecten in 2021, maar gezien de omstandigheden ligt het buiten onze macht om nog met een oplossing te komen.
 
Vanaf 2022 hopen wij gewoon weer subsidies te kunnen verlenen. Houd onze website goed in de gaten voor de mogelijkheden om een aanvraag in te dienen in 2022 en de voorwaarden voor dat jaar. 
 
Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar hartje@pann.nl

Maatschappelijk

Naast het organiseren van lhbti+-feesten is PANN onder het motto ‘Voel je vrij!’ ook maatschappelijk betrokken bij de emancipatie en (zelf)acceptatie van lhbti+-jongeren. Met de opbrengsten van onze maandelijkse feesten ondersteunen we diverse projecten in Nederland. Daarnaast organiseren we activiteiten vanuit ons maatschappelijke team HartjePANN (♥PANN).

 

HartjePANN Fonds

Het HartjePANN Fonds is een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke kant van PANN. Van hieruit worden subsidies verstrekt aan initiatieven op het gebied van (homo-)emancipatie in Nederland. Het fonds wordt gevuld met de inkomsten vanuit onze maandelijkse feesten. Iedere bezoeker die een kaartje koopt draagt op deze manier een steentje bij.

Of een subsidie wordt toegekend wordt beslist door Team HartjePANN. Zij beoordelen of een aanvraag voldoet aan de gestelde criteria en bepalen welk bedrag hiervoor beschikbaar wordt gesteld.

 

Verstrekte subsidies 2019
In 2019 werden onder andere de volgende subsidies verstrekt:
• Het Vakantie-doe-boek van Stichting Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019
• Het Midwinter Dinner 2019 van Stichting Jonge Utrechtenaers

 

Subsidie aanvragen
Heb jij een idee dat bijdraagt aan emancipatie van de LHBTQI+-gemeenschap en zoek je nog subsidie? Download dan de subsidievoorwaarden en kijk of jouw plan in aanmerking komt voor een bijdrage uit het HartjePANN Fonds. Aanvragen kunnen worden verstuurd naar hartje@pann.nl.

 

 

Maatschappelijke acties

Naast het verstrekken van subsidies organiseert Team HartjePANN gedurende het jaar ook zelf verschillende activiteiten en ludieke acties. Hierbij kun je denken een een Kissing Booth op het Bevrijdingsfestival in Utrecht of het spel ‘Wie is hen’ tijdens de Rotterdam Pride.

Check voor aankomende maatschappelijke evenementen de HartjePANN Kalender op deze pagina.

 

Pre-PANN
Voor jongeren die pas net (of nog niet) uit de kast zijn of die graag meer mensen zouden willen leren kennen in Utrecht organiseert HartjePANN de zogenaamde pre-PANN (voorheen pre-borrel).

Deze borrels worden voorafgaand aan een PANN-feest georganiseerd en zullen dan ook dichtbij de feestlocatie plaatsvinden. Tijdens de borrel is er de kans om andere bezoekers te leren kennen. De groep zal hierna onder begeleiding van een aantal leden van HartjePANN gezamenlijk naar het aansluitende PANN-feest gaan.

Gerelateerd nieuws