fbpx

12/09/2015 – Op vrijdag 25 september organiseert Gay.nl voor de zevende keer de Mister Gay Netherlands verkiezing in Panama, Amsterdam. Aansluitend op de verkiezing is er een geweldige afterparty, powered by PANN!

Gay.nl gaat bij de verkiezing op zoek naar een nieuw rolmodel voor jonge Nederlandse homo’s. Elk van de deelnemers heeft een eigen verhaal waarin homoacceptatie en aandacht voor hun situatie centraal staan. “Hoewel de Nederlandse homogemeenschap wettelijk gezien heel wat rechten verworven heeft, lijkt het alsof de acceptatie op straat de laatste tijd is afgenomen”, vertelt Frederik van den Bosch, directeur van Gay Group en initiatiefnemer van de Mister Gay Netherlands verkiezing. “Wij willen jonge homo’s laten zien dat ze er mogen zijn, ongeacht hun achtergrond of afkomst.”

De finalisten zijn inmiddels bekend: er kan op hen gestemd worden via de website www.mrgay.nl. Nadat we de 11 kandidaten hebben aangemoedigd en de winnaar gekozen is, luidt PANN om middernacht met haar eigen VJ’s en DJ’s de ‘Official Mr Gay NL 2015 Afterparty’ in. De afterparty duurt tot 5.00u. Het belooft een heerlijk dansbaar feestje te worden, zoals je van ons gewend bent. Hier moet je natuurlijk bij zijn! Tickets voor de verkiezing en afterparty kosten €10,00 en zijn verkrijgbaar via www.mrgay.nl.