fbpx

27/07/2015 – Door de zomerstorm van afgelopen zaterdag is de PANN Beachparty niet doorgegaan op de geplande datum van 25 juli. Omdat we toch graag met jullie een feestje vieren op het strand van Scheveningen hebben we het feest verplaatst naar zaterdag 8 augustus

Het feest vindt plaats op dezelfde locatie en ook de tijd is niet gewijzigd. Alle gekochte tickets blijven geldig en kunnen gebruikt worden op 8 augustus. Je hoeft hiervoor niks te doen. Dit geldt zowel voor de toegangstickets als eventuele bustickets.

Uiteraard kan het zijn dat je niet kan op 8 augustus. In dat geval krijg je je geld terug of kun je de tickets inwisselen voor een ander PANN-feest in 2015. Hieronder hebben we per situatie beschreven wat de mogelijkheden zijn.  Zorg dat je uiterlijk 1 augustus je keuze hebt gemaakt, hierna is het niet meer mogelijk kaarten in te ruilen. Ingeruilde tickets worden door ons ongeldig gemaakt.

Update: het is inmiddels 1 augustus geweest, dus onderstaande formulieren zijn niet meer in te vullen. 

Ik wil al mijn tickets gebruiken voor de Beachparty van 8 augustus

Dan hoef je niks te doen, de tickets die je in je bezit hebt zijn automatisch omgezet. Het maakt niet uit dat de datum op je kaarten 25 juli is, de barcode kan bij de ingang gewoon gescand worden.

Ik wil (een deel van) mijn tickets gebruiken voor een ander PANN-feest in 2015

Gebruik dan dit formulier om de tickets om te wisselen. Je kunt kiezen uit alle PANN-feesten die dit jaar nog moeten plaatsvinden, met uitzondering van PANN XS en WinterPANN. De nieuwe tickets krijg je ongeveer een week voorafgaand aan het feest toegezonden.

Wil je slechts een deel van je tickets inwisselen? Vermeld dan de barcodes van de tickets die je inwisselt. Deze kaarten zijn niet meer bruikbaar voor de Beachparty, zorg dus dat je 8 augustus de tickets meeneemt die niet zijn ingewisseld.

Heb je meerdere tickets en wil je die inwisselen voor verschillende feesten? Vul dan per feest een formulier in en vermeld de barcodes.

Ik wil mijn geld terug voor (een deel van) mijn tickets

Gebruik dan dit formulier om je geld terug te vragen. Je kunt de hele bestelling annuleren of een deel hiervan, bijvoorbeeld als je met een groep zou gaan waarvan een aantal nu niet meer kan. Als je een deel van de bestelling annuleert, vermeld dan om welke barcodes het gaat en onthoud dat deze tickets niet meer gebruikt kunnen worden voor het feest.

Ik heb een ticket voor 19.00 uur, maar dat red ik niet op 8 augustus

We zullen coulant omgaan met de rondetijd van 19.00 uur. Zorg er wel voor dat je voor 21.00 uur binnen bent, want daarna sluit het scanpunt.

Ik had geen kaarten voor 25 juli, maar wil wel komen op 8 augustus

Vanaf nu is het weer mogelijk tickets te kopen voor de PANN Beachparty van 8 augustus. De bus zat vol, dus daar komen alleen plaatsen voor beschikbaar indien er kaarten worden geannuleerd.

Let op! Koop alleen tickets via PANN.nl of bij Primera, als je via derden tickets koopt kun je namelijk niet controleren of deze nog geldig zijn.

Andere vragen?

Stuur dan een mail naar kaartverkoop@pann.nl.