fbpx

Vanaf 1 januari 2020 verwelkomt Stichting PANN Josine Kamperman als nieuwe voorzitter. Josine is al geruime tijd nauw betrokken bij Stichting PANN en volgt Mandy Tilleman op, die de afgelopen 2 jaar voorzitter is geweest.

Plek om vrij te zijn

“Als bezoeker was PANN voor mij de plek waar ik helemaal mezelf kon zijn en mij vrij voelde. Als vrijwilliger is dit gevoel niet anders. We zetten grote evenementen en maatschappelijke activiteiten neer met een team waarin we een hoop lol en gezelligheid kennen”, aldus Josine. ‘’Ik ben trots om deel uit te maken van zo’n mooie stichting en kijk uit naar de komende periode.’’

Josine Kamperman is sinds 2011 betrokken bij Stichting PANN en is in het verleden onder andere verantwoordelijk geweest voor de organisatie van de PANN Utrecht-feesten.

Frisse blik

“De afgelopen twee jaar stonden in het teken van de vernieuwing van onze feestconcepten én het groots vieren van het 50-jarige jubileum van PANN in 2019. Met name PANNDORA Festival, het eerste LHBTI+-festival van Utrecht, is een mijlpaal geweest voor Utrecht en voor onze organisatie”, zegt oud-voorzitter Mandy Tilleman. “Ik ben enorm trots en had me geen mooiere periode kunnen voorstellen om voorzitter te zijn. Na deze drukke jaren is 2020 het perfecte moment om, met een frisse blik van een nieuwe voorzitter, vooruit te kijken naar wat PANN en haar doelgroep het komende decennium nodig heeft.”

PANN: Voel je Vrij!

Stichting PANN draagt sinds 1969 bij aan de acceptatie en emancipatie van LHBTI+-jongeren door middel van het organiseren van feesten en maatschappelijke evenementen voor jongeren.