fbpx

2015_vwl_126/07/2015 – Ook dit jaar vaart PANN weer mee met de Canal Parade, het hoogtepunt van de Amsterdam Gay Pride. PANN heeft deze keer boot nummer 53. Het thema van de boot is ‘take the lead, share the love’. 

 

Op de PANN-boot varen alle vrijwilligers mee die het hele jaar door meewerken aan de organisatie van de feesten en maatschappelijke activiteiten van de stichting. Dit jaar is hun boodschap ‘Take the lead, share the love’. PANN roept iedereen op om een ‘Shareleader’ te worden. “Iedereen moet zijn of haar geaardheid en keuzes mogen laten zien en delen. Elk individu zou het initiatief moeten nemen in het hiervan durven en willen uiten. Wees de aanvoerder in het delen van je overtuigingen en geaardheid”, aldus Simon Timmerman, voorzitter Stichting PANN.

Amsterdam Gay Pride thema ‘Share’

2015 is een bijzonder Gay Pride-jaar. De Amsterdam Gay Pride viert namelijk het 20-jarige bestaan. Het thema is in 2015 ‘share’. Delen is vermenigvuldigen: gedeelde vreugd is dubbele vreugd en dat geldt ook op het gebied van de liefde. Delen is naast nemen ook accepteren en geven. Delen is geven om een ander, respect hebben voor elkaar en elkaars verschillen accepteren. Het is willen weten hoe het met een ander gaat, jezelf durven zijn, je kwetsbaar opstellen. Het is bovenal het tonen van onze diversiteit aan de wereld. Onder het motto: SHARE LOVE, LOVE DIFFERENCES roepen zij iedereen op om zijn of haar verhaal te vertellen en dit te delen.