fbpx

TivoliVredenburg10/08/2014 – Tivoli Oudegracht is niet meer en de maandelijkse PANN-feesten in Utrecht zijn verhuisd naar het gloednieuwe TivoliVredenburg. Op 20 september zal de eerste editie plaatsvinden in Ronda, de popzaal van het nieuwe muziekpaleis. Het zal even wennen zijn, maar zo’n modern gebouw biedt ons ook veel nieuwe mogelijkheden. Verhuis dus 20 september mee met PANN en je bent gelijk op het eerste gayfeest in TivoliVredenburg, dan je dat mooi afvinken op je to do-list!

Op deze pagina vind je alle praktische informatie over PANN in TivoliVredenburg. Details over het eerste feest op 20 september vind je in de agenda.

Locatie en bereikbaarheid

Wie af en toe het centrum van Utrecht bezoekt kan het bijna niet gemist hebben. De afgelopen jaren is op het Vredenburg-plein hard gewerkt aan het nieuwe muziekpaleis van Utrecht: TivoliVredenburg.

Openbaar vervoer

Het gebouw bevindt zich zo goed als naast het station en is dus ook voor iedereen van buiten Utrecht goed te bereiken. Via winkelcentrum Hoog Catharijne neem je de uitgang Clarenburg (naast de Blokker). Hier kun je het Vredenburgplein oversteken in noordelijke richting. Via Vlaamse Toren (de steeg tussen The Sting en TivoliVredenburg) bereik je de hoofdingang aan de Vredenburgkade.

Fiets

Kom je liever met de fiets? In de directe omgeving van TivoliVredenburg bevinden zich meerdere beveiligde fietsenstallingen waar je fiets droog, veilig en gratis kan worden gestald. Let wel op de openingstijden van de fietsenstalling.

Auto

Als je liever voor de deur wilt parkeren dan kun je gebruik maken van een van de parkeergarages die in de directe omgeving van TivoliVredenburg liggen:

  • La Vie (325 parkeerplaatsen, lift aanwezig)
  • Stationsstraat (391 parkeerplaatsen, 6 mindervalidenplaatsen, lift aanwezig)
  • Radboud (451 parkeerplaatsen, 7 mindervalidenplaatsen, lift aanwezig)

Het adres van TivoliVredenburg is: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.

rondazaalMeerdere zalen

TivoliVredenburg heeft vijf zalen. PANN gaat plaatsvinden in de zaal genaamd Ronda. Dit is de zaal die gebruikt wordt voor popconcerten en grote feesten. Ondanks de hoge capaciteit is het een intieme zaal geworden waardoor je altijd dicht bij het podium staat. De buitenkant van Ronda is herkenbaar aan haar bronzen ronding.

Omdat er meer zalen zijn in TivoliVredenburg, kan het zijn dat er naast PANN andere feesten of concerten plaatsvinden. Zorg er dus voor dat je in de goede rij gaat staan. Binnen en buiten het gebouw zijn medewerkers van TivoliVredenburg en PANN aanwezig om je de juiste weg te wijzen.

Minder validen

Alle zalen in TivoliVredenburg zijn rolstoeltoegankelijk.

Meer vragen?

Stel ze aan ons via Facebook, Twitter of via een mail naar info@pann.nl.