fbpx

27 september 2022

Moreelsepark, Utrecht // TivoliVredenburg, Utrecht

Veel gestelde vragen

FAQ

Heb je een vraag? Dan is de kans groot dat die hier al beantwoord is. Als je vraag hier niet tussen staat, dan kan je ook mailen via de socials van PANN of via info@pann.nl.

Algemeen

Welke voorwaarden zijn van toepassing op mijn aankoop?

Op de kaartverkoop voor PANN zijn de Algemene voorwaarden Eventix van toepassing, alsmede de huisregels en/of algemene voorwaarden van de locatie van het feest (check de links op deze pagina).

Wanneer openen de deuren van PANNDORA?

Jij en jouw vrienden zijn vanaf 13:00 welkom om bij ons te komen feesten op de vetste beats.

Wat is de minimumleeftijd om naar PANNDORA te mogen?

De minimum toegangsleeftijd is 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige ID-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht. Je dient op de dag van PANNDORA 18 jaar oud te zijn, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Door het bezoeken van PANNDORA Festival ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Tot hoe laat is de entree van PANNDORA open?

Je kunt tot 19:00 door onze entree naar binnen flaneren. Ben je het PANNDORA helaas niet meer betreden. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Kan ik het festivalterrein af en later weer terugkeren?

Bij PANNDORA is het, zoals op al onze evenementen, niet toegestaan het evenement te verlaten en later terugkeren. Gelukkig hebben wij voldoende mogelijkheden om te eten, drinken en chillen met je vrienden. Mocht hier toch enige noodzaak voor zijn dien jij je te melden bij de beveiliging of organisatie.

Is er een dresscode bij PANNDORA?

Jij mag bij PANNDORA komen zoals jij zelf wilt. Om problemen tussen bezoekers te voorkomen willen we je vragen om kleding met uitingen van (voetbal)clubs thuis te laten. Ons advies: check vooraf wel even de weersverwachting.

Hoe kan ik betalen bij PANNDORA?

Tijdens PANNDORA kan eten en drinken alleen worden gekocht met je betaalkaart (Maestro/ Mastercard/ VISA/ Credit Card). Het is niet mogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Vlak na de entree van vind je voldoende kluisjes. Deze kluisjes zijn vooraf te reserveren voor €6,- via onze website. Doormiddel van het locker-ticket die je per mail hebt ontvangen kun je de locker openen. Op PANNDORA is ook nog de mogelijkheid om een locker te reserveren. Een locker kun je delen met 1 á 2 vrienden.

 

Wij raden je aan een locker te nemen voor de veiligheid van jouw spullen. PANNDORA is niet aansprakelijk voor verloren of beschadigde items.

Is er een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein?

Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Ook lopen er eerstehulpverleners rond op het festivalterrein. Voel je je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij zullen je verder helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt zoek dan iemand van de security, EHBO of organisatie op.

Kan ik het festival bezoeken in een rolstoel?

Dat kan! Helaas is het voor ons niet mogelijk om speciale paden te creëren op het festivalterrein, de rolstoel moet door het gras kunnen rijden. Voor mindervalide zijn er invalide wc’s beschikbaar.

Kan ik kolven op het festival?

Het is mogelijk om rustig te kunnen kolven bij de EHBO-post. Tevens kun je hier gekoeld de voeding bewaren om het na het feesten mee naar huis te nemen.

Wat als ik medicatie of allergieën heb, is dat een probleem?

Nee, dit is geen probleem. Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk. De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO-post.

Heb je een allergie? Stuur dan een mail naar info@pann.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het festivalterrein. Het meebrengen van eigen eten en drinken is verboden.

Ik zou graag gebruik willen maken van genderneutrale toiletten, is dat mogelijk?

Ja, uiteraard! Zoals op alle evenementen van PANN hebben wij alleen maar genderneutrale toiletten.

Overig

Ik ben iets kwijtgeraakt op PANNDORA, wat nu?

Als je tijdens PANNDORA merkt dat je iets bent kwijtgeraakt meld je dan bij de beveiliging of organisatie. Mocht je na je bezoek merken dat je iets kwijt bent geraakt, mail dan naar info@pann.nl.

Mag ik foto’s maken tijdens PANNDORA?

Graag! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via media@pann.nl.

Ik ben van de media, kan ik naar of in contact met PANNDORA komen?

Absoluut. Neem voor media aanvragen contact op via media@pann.nl.

Ticket, Entree & veiligheid

Ik heb mijn ticket niet ontvangen, wat nu?

Jij hebt je ticket voor PANNDORA via de mail ontvangen. Mocht je deze niet meer terug kunnen vinden kijk dan op https://eventix.nl/search/search-tickets/ hoe jij je ticket kunt terugvinden.

Ik had al een ticket voor PANNDORA 2022 in het Julianapark, en nu?

Jij hebt al een ticket gekocht voor PANNDORA 2022 in het Julianapark. Daarmee heb je twee dingen kunnen doen. 

 1. Je hebt een refund aangevraagd; je hebt ondertussen je geld teruggestort gekregen en kunt een nieuw ticket kopen voor PANNDORA 2022 in het Moreelsepark
 2. Je hebt je PANNDORA 2022 in het Julianapark ticket beaard; top! Je kunt gewoon met dit ticket in het Moreelsepark naar binnen. 

Heb jij je afterparty-ticket van 21 juni al gebruikt? Vergeet dan niet om voor de afterparty van PANNDORA 2022 in het Moreelsepark een nieuw ticket te kopen in de ticketshop. 

Heb je hier nog vragen over? Mail dan naar kaartverkoop@pann.nl

Mijn ticket staat niet op mijn naam, is dat een probleem?

Nee, bij de entree wordt niet gecontroleerd op welke naam je ticket staat.

Moet ik mijn ticket printen?

We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houdt er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding of batterij kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, dan kan dat natuurlijk ook, maar denk aan het milieu.

Mag ik een e-sigaret / e-smoker meenemen naar PANNDORA?

Het is toegestaan om een e-smoker of E-sigaret mee te nemen naar het festivalterrein. Het is niet toegestaan om losse navulling of liquid mee te nemen.

Is er beveiliging aanwezig op het festivalterrein?

Ja! Er is voldoende beveiliging op het festivalterrein. Laat ons ook zien wat je bij je hebt. Werk bij de entree mee aan de toegangscontrole door alles uit je zakken te halen en geef de beveiliging de kans jouw kleding oppervlakkig te onderzoeken. Bij de visitatie kun je aangeven of dat je wilt dat deze door een man of vrouw wordt uitgevoerd.

Mocht je lastig worden gevallen, bedreigd of betrokken raken bij ongeregeldheden meldt dit dan bij de beveiliging. De beveiliging is ten allen tijden gemachtigd iemand van het evenemententerrein te verwijderen. Daarnaast kan de organisatie altijd de politie vragen om te assisteren.

Wat is jullie beleid op het gebruik van drugs?

Bij PANNDORA hanteren we een zero-tolerance beleid op het gebruik en bezit van alle soorten drugs. In deze gevallen kunnen wij de politie erbij halen.

Ik heb al wat alcohol gedronken, mag ik wel naar binnen?

De beveiligers bij PANNDORA kunnen je ten allen tijden de toegang tot het evenement ontzeggen wanneer zij jou in een kennelijke staat van dronkenschap achten. Dit kan vooraf en tijdens het evenement.

Mag ik zonnebrand meenemen?

Zonnebrand in een tube van maximaal 100 ml is toegestaan.

Wat mag ik allemaal meenemen naar PANNDORA?

Het is voor de bezoeker enkel toegestaan om de hieronder genoemde zaken voor persoonlijk gebruik bij zich te hebben op het moment dat het terrein wordt betreden, tenzij anders vermeld in de huisregels van het evenement.

 1. Medicatie
 2. Zonnebrand in tube, lippenbalsem en handdesinfectie/ handlotion van maximaal 100 ml
 3. Mobiele telefoon en powerbank
 4. Rugzak (ongeveer 40x30cm)
 5. Gehoorbescherming (oordoppen)
 6. Sigaretten en aansteker
 7. Sleutels, portemonnee
 8. Kleding, schoenen, poncho, (zonne)bril, lenzen (incl. vloeistof minder dan 100ml), pet en andere hoofddeksels, fannypack
 9. E-Smoker
 10. Vlaggen
 11. Glowsticks, sieraden of lichtgevende items
 12. Kauwgom
 13. Make-up, glitters en schmick
 14. Maandverband/ tampons
 15. Deodorant (niet in spuitbus, alleen in roller)

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Neem even contact met ons op via de socials of info@pann.nl.

Wat mag ik allemaal NIET meenemen naar PANNDORA?

De hieronder genoemde is een opsomming van zaken die niet zijn toegestaan. Dit is een weergave van een limitatieve lijst waarbij de beveiliging en organisatie het recht heeft om hier zaken aan toe te voegen welke naar haar inzicht nodig zijn om de veiligheid op het terrein/ evenement te waarborgen.

 1. Discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen waaronder ook clubkleding (b.v. motor of voetbal) of vlaggen.
 2. Professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur en selfiesticks
 3. Verdovende middelen (drugs)
 4. Huisdieren
 5. Vloeistoffen zoals (spuitbussen met) deodorant, aanstekergas en parfum
 6. Glaswerk, scherpe voorwerpen, paraplu’s, (vuur-)wapens, laserpennen, vuurwerk, messen of andere voorwerpen die in de Wet Wapens & Munitie staat opgenomen.
 7. Eten en drinken
 8. Speelgoed, drones, (strand)ballen of opblaasartikelen
 9. Heliumballonnen
 10. Hakken +10 cm of scherpe sierraden
 11. Stickers, flyers en posters
 12. Waterpistolen

Twijfel je over een item? Neem contact met ons op via de socials of info@pann.nl.

Vervoer en bereikbaarheid