22 juni 2019
Julianapark, Utrecht

Het eerste outdoor gay festival van Utrecht! Ons festival is LGBTQIA tot straight-friendly. Op zaterdag 22 juni brengen we PANNDORA naar buiten in het Julianapark in Utrecht. Twee stages met de tofste artiesten, een silent disco, een foodcourt en nog veel meer!

PANNDORA Festival - 22 JUNI 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LINE-UP

Tabitha
Trinxx
Kav Verhouzer
Valentijn de Hingh

Two Stages

Two stages, double the fun! Welke grote namen we voor jullie geregeld hebben blijft nog even geheim, maar geloof ons… it’s going to be epic!

Silent Disco

De Silent Disco mag natuurlijk niet missen! Koptelefoon op en meezingen alsof niemand je hoort. Kies je favo kanaal en laat je gaan!

Foodcourt

Al dat dansen maakt natuurlijk hongerig. In de foodcourt kun je rustig opladen en nadenken over je volgende moves.

Overzicht tickets

Official PANNDORA Afterparty

Voor de echte die hards is er de official PANNDORA afterparty in TivoliVredenburg. Vaste stek voor de reguliere PANN-bezoeker. Dans met ons mee tot in de vroege uurtjes. Koop een combiticket festival + afterparty of klik op de link hieronder om een los ticket te kopen voor de Afterparty.

Time: 22:30 – 04:00

Regular Birds - €25

Regular Birds gaan in de verkoop zodra de Early Birds uitverkocht zijn. Een Regular Bird biedt toegang tot het PANNDORA Festival.

Regular Birds + Afterparty €30 (nog niet beschikbaar)

Deze combitickets gaan in de verkoop als de Early Birds uitverkocht zijn. Door een combiticket te kopen bespaar je €2,50 op je afterparty ticket. Het ticket biedt toegang tot PANNDORA Festival en de officiële Afterparty in TivoliVredenburg

PANNDORA's Box - €112,50

PANNDORA’s Box bestaat uit 5 Tickets voor PANNDORA Festival. De PANNDORA’s Box gaat tegelijk met de Regular Birds in de verkoop. Een Afterparty Ticket is hierbij niet inbegrepen.

Late Birds - €27,50 (nog niet beschikbaar)

De allerlaatste tickets – Late Birds – gaan in de verkoop zodra alle Regular Birds zijn uitverkocht. Een Late Bird biedt toegang tot het PANNDORA Festival.

Late Birds + Afterparty - €32,50 (nog niet beschikbaar)

Deze combitickets gaan in de verkoop als de Regular Birds uitverkocht zijn. Door een combiticket te kopen bespaar je €2,50 op je afterparty ticket. Dit ticket biedt toegang tot PANNDORA Festival en de officiële Afterparty in TivoliVredenburg

Volg het Facebook evenement en zet jezelf op aanwezig!