Voor gays, straights en alles daar tussenin

Op zaterdag 22 juni we are coming OUTdoors en transformeren we het Julianapark tot een walhalla. In de 7 verschillende areas kun je los bij onze 2 stages INdora en OUTdora. Hiernaast is er genoeg te beleven: een lounge area voor de ‘chille’ festivalbezoeker, een silent disco met de beste views van het festival, een karaoke bar voor degenen met een (nog) onontdekt talent, en voor de crea bea’s is er iets met scharen..

Kortom: het leukste straight-friendly gay festival van Nederland!

Tabitha
Megaster van de Nederlandse popmuziek
Hij is van mij! Met deze megahit (ft. Maan) zette Tabitha zich voor eens en voor altijd op de kaart. Op PANNDORA Festival is zij helemaal van ons!

Famke Louise

Dropping her derrière als zangeres
Alleen al door haar voelt het als kerst, maar hopelijk ook een beetje als zomer. VROOM VROOM VROOM naar die ticket link als je Famke haar derrière wil zien droppen op PANNDORA Festival.

Dio

Ze noemen hem D-I-O

Hadden wij maar een tijdmachine, dan konden we doorspoelen naar PANNDORA Festival 22 juni! Rapper Dio is de nieuwste toevoeging aan de line-up.

Joe Stone

The sound of stone

In 2015 brak Joe Stone door met This is how we do it en stond op festivals zoals Tomorrowland, Dance Valley en Sunrise Festival. Zaterdag 22 juni voegt hij PANNDORA Festival toe aan dat rijtje!

Kav Verhouzer
Lekkere Nederlandstalige beats
Ineens was deze gap er met de hit Stap voor Stap (ft. Sjaak). Op 22 juni komt hij met een rotvaart naar PANNDORA Festival om de boel op z’n kop te zetten!
Valentijn de Hingh
Supermodel, blogger én DJ
Wat kan Valentijn De Hingh niet? Ze is o.a. Nederlands meest succesvolle transgendermodel, maar tijdens PANNDORA Festival toont ze haar skills als DJ.

Trinxx

Fierce danstrio op hakken

Ze stonden al in de finale van Holland’s Got Talent, maar op 22 juni zetten ze de hakken opnieuw in het zand voor PANNDORA Festival!

INdora Stage

Kom dansen in deze overdekte stage en sluit je helemaal af voor de rest van de wereld. Hier kun je los op al jouw favoriete gayfeestjes! Line-up coming soon..

OUTdora

Zittend in het gras met een biertje in je hand, of helemaal vooraan bij het podium. Bij OUTdora kun je overal meegenieten van de leukste artiesten van dit moment!

Karaoke Kerk

Voor de festivalbezoeker die graag de muzikale touwtjes in handen heeft, of voor degenen met een (nog) onontdekt zangtalent.

Silent Disco

De beste views heb je vanaf de Silent Disco centraal op het festivalterrein! Kies jouw favo kanaal en blèr ongegeneerd mee met de lekkerste hits.

Creative Area

Voel je vrij! Voor de creatieve festivalbezoeker, handige pot of als je gewoon wat meer wilt leren over scharen..

Official Afterparty

Voor de echte die hards is er de official PANNDORA afterparty in TivoliVredenburg. Vaste stek voor de reguliere PANN-bezoeker. Dans met ons mee tot in de vroege uurtjes. Koop een combiticket festival + afterparty of klik op de link hieronder om een los ticket te kopen voor de Afterparty.

Time: 22:30 – 04:00

Volg het Facebook evenement en zet jezelf op aanwezig!