fbpx

Word vrijwilliger!

PANN kan bestaan dankzij zo’n 80 vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten om de feesten en alles daar omheen te realiseren. We zijn constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus schrijf je in!

Vacatures

Utrecht Teamlid

Utrecht Teamlid

Ben jij een outside the box-denker? Reikt jouw creativiteit tot het puntje van de Domtoren? Zijn glitters, flamingo’s en opblaasdieren een vast item in jouw leven? Dan zoeken wij jou!

Lees meer
VJ

VJ

Want beelden zeggen meer dan 1000 woorden!

Lees meer

De vrijwilligers van PANN

PANN bestaat ongeveer uit maar liefst 80 vrijwilligers! De organisatie is opgedeeld in verschillende teams. Al deze teams hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden om PANN zo optimaal mogelijk te laten functioneren en te zorgen dat onze bezoekers een geweldig feest beleven. Zo hebben we verschillende teams met vrijwilligers die de PANN-feesten organiseren, een team dat zich bezighoudt met de marketing en communicatie en een team Vrijwilligerszaken dat er voor zorgt dat alle vrijwilligers goed op hun plek zijn binnen de Stichting. Tot slot hebben we natuurlijk ook vrijwilligers nodig die er voor zorgen dat op de avond van een PANN-feest alles goed verloopt. Denk hierbij aan DJ’s, VJ’s of fotografen.

Als nieuwe vrijwilliger vinden we het belangrijk dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom organiseert PANN regelmatig borrels voor alle vrijwilligers. Eén keer per jaar organiseren we ook een groot vrijwilligersfeest. Tijdens dit vrijwilligersfeest kijken we terug op het jaar, maar vieren we bijvoorbeeld ook jubilea. Alle vrijwilligers worden dus goed in het zonnetje gezet! Daarnaast mag je natuurlijk gratis naar alle PANN-evenementen en veel vrijwilligers zien elkaar ook buiten PANN en de PANN-feesten om.

Spreekt dit jou aan en wil je graag bij deze groep enthousiaste en gezellige vrijwilligers horen? Kijk snel welke functies er beschikbaar zijn en wat bij jou past. Zijn er functies waar jij interesse in hebt, maar waarvoor op dit moment een wachtrij is? Stuur ons evengoed alvast een berichtje; wie weet komt er binnenkort een plekje vrij!