Word vrijwilliger!

PANN kan bestaan dankzij zo’n 70 vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten om de feesten en alles daar omheen te realiseren. We zijn constant op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dus schrijf je in!

Vacatures

Videograaf

Videograaf

Maak jij de aftermovie die honderden keren wordt bekeken? Leg jij dit vast? Word dan nu Videograaf!

Lees meer
Fotograaf

Fotograaf

Zorg jij dat onze bezoekers er fantastisch uitzien op de foto? Loop jij straks met je camera te flitsen op de feesten? Word onze nieuwe Fotograaf! Samen met een team van fotografen schiet je de mooiste plaatjes tijdens PANN-feesten. Als fotograaf zorg je ervoor dat de...

Lees meer

De vrijwilligers van PANN

PANN bestaat ongeveer uit maar liefst 80 vrijwilligers! De organisatie is opgedeeld in verschillende teams. Al deze teams hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden om PANN zo optimaal mogelijk te laten functioneren en te zorgen dat onze bezoekers een geweldig feest beleven. Zo hebben we verschillende teams met vrijwilligers die de PANN-feesten organiseren, een team dat zich bezighoudt met de marketing en communicatie en een team Vrijwilligerszaken dat er voor zorgt dat alle vrijwilligers goed op hun plek zijn binnen de Stichting. Tot slot hebben we natuurlijk ook vrijwilligers nodig die er voor zorgen dat op de avond van een PANN-feest alles goed verloopt. Denk hierbij aan DJ’s, VJ’s of fotografen.

Als nieuwe vrijwilliger vinden we het belangrijk dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom organiseert PANN regelmatig borrels voor alle vrijwilligers. Eén keer per jaar organiseren we ook een groot vrijwilligersfeest. Tijdens dit vrijwilligersfeest kijken we terug op het jaar, maar vieren we bijvoorbeeld ook jubilea. Alle vrijwilligers worden dus goed in het zonnetje gezet! Daarnaast mag je natuurlijk gratis naar alle PANN-evenementen en veel vrijwilligers zien elkaar ook buiten PANN en de PANN-feesten om.

Spreekt dit jou aan en wil je graag bij deze groep enthousiaste en gezellige vrijwilligers horen? Kijk snel welke functies er beschikbaar zijn en wat bij jou past. Zijn er functies waar jij interesse in hebt, maar waarvoor op dit moment een wachtrij is? Stuur ons evengoed alvast een berichtje; wie weet komt er binnenkort een plekje vrij!