fbpx

Tickets

Kaarten voor PANN-feesten koop je hier gemakkelijk online. De verkoop begint over het algemeen een maand voor de dag van het betreffende feest. Klik op de pagina 'Feesten' om een kijkje te nemen in onze LHBTIQA+ agenda en bezoek één van onze edities in Utrecht of de rest van het land.

KOOP DIRECT JE TICKET(S)! 

 

 

Op de kaartverkoop voor PANN zijn de Algemene voorwaarden Eventix van toepassing, alsmede de huisregels en algemene voorwaarden van PANN.

Ticket kwijt of niet ontvangen? Kijk hier.

Veelgestelde vragen over kaartverkoop:
Welke voorwaarden zijn van toepassing op mijn aankoop?
Op de kaartverkoop voor PANN zijn de Algemene voorwaarden Eventix van toepassing, alsmede de huisregels en/of algemene voorwaarden van de locatie van het feest (check de links op deze pagina).
Kan ik ook kaarten in de winkel kopen?
Nee. Je kunt alleen online kaarten kopen. Tijdens het feest zelf kan er nog wel deurverkoop zijn.
Kan ik tijdens het feest naar buiten en weer naar binnen?

Nee. In beginsel kan dit niet. Mocht er iets dringends zijn dan kan er in overleg, met één van onze vrijwilligers of beveiligers van de locatie, een uitzondering gemaakt worden. Dit dien je te bespreken voordat je naar buiten gaat.

Wanneer start de verkoop voor feesten?
De voorverkoop voor de maandelijkse feesten in Utrecht, de feesten buiten Utrecht en PANN 25+ start exact een maand van te voren, om 10.00 uur in de ochtend. Bijvoorbeeld: de kaartverkoop voor een feest op 17 mei start op 17 april om 10.00 uur. De online kaartverkoop loopt door zolang er kaarten zijn, maar stopt uiterlijk een uur voor aanvang van het feest. Bij speciale feesten, zoals PANNDORA, hanteren we andere termijnen die van te voren bekendgemaakt worden.
Betaal ik extra kosten bij mijn bestelling?
Ja, bij alle bestellingen worden servicekosten gerekend. In de online voorverkoop betaal je die per bestelling (dus ongeacht het aantal tickets). De hoogte van het bedrag varieert op basis van je betaalmethode. Voordat je gaat betalen krijg je een overzicht van de ticket- en bijkomende kosten. Aan de deur betaal je een vast bedrag aan servicekosten, dit is per ticket.
Ik heb niemand om mee naar PANN te gaan, wat nu?
Een aantal keer per jaar organiseert PANN de Pre-Borrel. Dit is een gezellige borrel, waarbij je nieuwe contacten kan opdoen en ervaringen met elkaar kan delen. Daarnaast biedt het de kans om al lekker wat vroeger op de avond te borrelen, zodat je daarna helemaal klaar bent voor een avondje uit. Een aantal vrijwilligers van PANN zal bij hierbij aanwezig zijn en samen met de groep aansluitend naar het PANN-feest te gaan. Het is onze hoop dat deze borrel de bezoekers niet alleen een leuke avond biedt, maar dat het je wellicht ook nieuwe vrienden oplevert om in de toekomst gezellige dingen mee te doen! Houd onze ‘Feesten’ pagina in de gaten voor meer info over de eerstvolgende borrel.
Is mijn ticket na het aangegeven tijdstip echt niet meer geldig?
Alle PANN-tickets zijn voorzien van een uiterst tijdstip waarop je binnen moet zijn. Dit zorgt er voor dat het feest al gelijk aan het begin gezellig druk is en dat we rij-vorming bij de ingang en de garderobe zoveel mogelijk kunnen voorkomen. De tijden die op de tickets staan worden gehandhaafd. Als je later bent dan wat er op je ticket vermeld staat, kan deze niet meer gescand worden. Met eventuele rijen bij de ingang wordt uiteraard rekening gehouden.
Wat is de minimale leeftijd?
De minimumleeftijd is over het algemeen 18 jaar. Bij PANN 25+ is dit 25 jaar. Indien er bij andere evenementen van de standaard minimumleeftijd wordt afgeweken wordt dit expliciet vermeld. Je moet je desgevraagd kunnen legitimeren op PANN. Als je geen identiteitsbewijs bij je hebt of niet voldoet aan de minimumleeftijd kan de toegang tot het feest je ontzegd worden. Je hebt dan geen recht op restitutie van je ticket.
Is er ook deurverkoop?
Dat verschilt per feest. Als er kaartverkoop aan de deur is melden we dat op de dag van het evenement op onze website, Facebook en Twitter. Houd er rekening mee dat deurkaarten EUR 3,00 duurder zijn dan in de voorverkoop en dat je bovendien EUR 1,50 servicekosten per ticket betaalt. In de voorverkoop betaal je servicekosten per order.

De deurverkoop gaat door zolang er kaarten zijn, maar sluit uiterlijk om 3.00 uur (tenzij anders aangegeven).

Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?
Ticket kwijt? Kijk hier.
Kan ik kaarten ook vanaf mijn mobiel laten scannen?
Onze apparatuur kan vanaf mobiele telefoons scannen. Open de pdf van het E-ticket en breng de barcode(s) goed zichtbaar in beeld. Zet ook de schermhelderheid van je telefoon hoog. Zorg dat je dit al hebt gedaan voordat je aan de beurt bent bij het scanpunt, om vertraging bij binnenkomst te voorkomen.

Bezoekers die in het bezit zijn van een iPhone kunnen tijdens het bestelproces kiezen om hun tickets aan hun Apple Wallet toe te voegen.

Andere vraag?
Staat het antwoord op je vraag hier niet bij of heb je specifieke vragen over je tickets? Mail dan naar kaartverkoop@pann.nl.