FAQ

We got you! Een aantal keer per jaar organiseert PANN een Pre-borrel voorafgaand aan een PANN event. Dit is speciaal voor mensen die nog niet zo bekend zijn de LHBTQIA+-community en meer mensen zouden willen ontmoeten op PANN. De Pre-borrel wordt gehost door onze PANN vrijwilligers, hierbij krijg je de kans om voor het event een drankje te doen en praatje te maken met de andere aanwezigen. Daarna zullen alle borrelaars gezamenlijk naar het PANN feest gaan.

De voorverkoop van de feesten start standaard 1 maand voorafgaand aan het feest. Dus vindt het feest plaats op 21 mei, dan zal de voorverkoop starten op 21 april via www.pann.nl/tickets.

De inloop van de PANN events gaat in drie rondes. De tijd op je ticket is de tijd dat je uiterlijk binnen moet zijn. Dit doen we om de doorstroom bij het scanpunt, de garderobe en de zaal lekker vlotjes te laten lopen. ‘Cause nobody likes to wait in line ❤️

Alle PANN feesten zijn vanaf 18 jaar. Nog geen 18? Dan zul je nog eventjes geduld moeten hebben!

PANN 25+ is, zoals de naam zegt, voor iedereen vanaf 25 jaar en ouder. Ben je nog geen 25+? Dan kom je helaas niet binnen bij deze feesten. No exceptions!

Zolang de online voorverkoop van een PANN event niet uitverkocht is, kun je nog tickets aan de deur kopen. Deze zijn vaak wel duurder, en je moet op tijd zijn want op = op! Informatie over deurverkoop zal altijd voorafgaand aan het event gedeeld worden op onze socials.

Voor onze ticketverkoop gebruiken wij een tickets systeem genaamd Eventix. Kun je je ticket niet vinden, kijk dan even hier voor meer info over wat je kunt doen.

Honey, how old do you think we are? Alle tickets kunnen gescand worden vanaf je telefoon.

Stuur een mailtje naar kaartverkoop@pann.nl en we zullen je zo snel mogelijk helpen.